Long time no see

Jag är sugen på att börja blogga igen. Senast hade motivationen sjunkit för att läsarantalet hade mer än halvrerats. Jag vet att jag bara har mig själv att skylla på det men ändå kom det som ett slag i ansiktet. Jag ska ge bloggandet en till chans, men på mina villkor till en början. Det kan betyda att det inte kommer upp inlägg regelbundet och flera gånger om dagen som det gjorde i höstas. Jag ska så småningom utöka bloggandet igen, men jag vill inte börja pang på.
 
Det har hänt en del under min paus. Jag har börjat rida lite på en häst för att hjälpa till att avlasta ägaren. Ett litet fuxsto som heter Quendi. Hon är 20 år gammal men fruktansvärt fräsch och fin för sin ålder och gör rörelser upp till i alla fall Msv B. Vi har hittills hunnit prova på galoppslutor och faktiskt lite piaff, haha! Det känns kul och lärorikt att rida en häst som redan kan det mesta så att faktiskt jag kan få lära mig lite också.
 
Det kommer inte bli någon inkörning i vår för Haffie, tyvärr. Jag hade planerat det i minst ett och ett halvt år, men nu är det som det är och faktiskt så öppnar det andra möjligheter för mig. Jag håller på att leta storhäst. Om det blir en hopphäst eller dressyrhäst vet jag inte, jag får helt enkelt se vem jag trivs bäst ihop med. Min praktik kommer avläggas hos Haffies uppfödare i år igen så jag kommer att ha Haffie hemma. Sen tar jag faktiskt studenten. Och vet ni? Jag har fått min mössa nu!
 
 
Alltså jag dör. Den är så jäkla fin och jag bara längtar!
 
Haffie är inte 100% igång nu. Han drog av sig en sko och fick vila nästan en hel vecka och sen har det varit annat som kommit i vägen. Jag har knappt ridit honom utan det har varit många andra som gjort det istället. Hamnade till exempel på akuten och fick vänta fem timmar iförrgår... Igår kom jag i alla fall upp på min lilla ponny igen och han var pigg men förvånansvärt mjuk och fin. Blev jäkligt stark emellanåt och drog iväg lite ibland men kunde samla sig otroligt bra i galoppen. Kändes sjukt konstigt att hoppa upp på lilla Haffie på 140 cm när jag dagen innan hoppat en ~180 cm stor Chronos, haha
 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer
Upp