Ängvaktarns Hufflepuff

2006
Welsh Partbred (sek B)
e. Power Boy RP 112 - Coed Coch Targed RW 68 - Näsbyholms Erker RW 47
Uppfödare: Ängvaktarns Stuteri
 
Den andra augusti tvåtusentio skrevs papprena på om ägarbyte för denna fantastiska valack och plötsligt hade jag fått en alldeles egen ponny. Haffie köptes som endast grundinriden, han förstod att benen betydde fram och att handen betydde stopp. Man kan säga att vårt första möte var kärlek vid första ögonkastet. Att jag faktiskt ville ha honom berodde på två saker: han var otroligt vacker och han hette Hufflepuff. Haffie var helt enkelt ett wildcard men jäklar vilken tur vi haft!
 
 
Från början var det tänkt att Haffie skulle bli hopphäst och han har tävlat upp till LB. Dock visade han sig vara väldigt mycket finare vilket var ett av skälen till att vi sadlade om och blev dressyrekipage istället. Idag går Haffie upp till FEI dressyr på godkända procent. Han är mycket positiv till arbete och försöker alltid göra rätt.
 
Vår resa är långt ifrån slut. När min ponnytid är över (även om det blir nästa år eller om två år) så kommer Haffie köras in men även tävla i storhästklasser. Detta på grund av att jag inte känner mig färdig med honom än. När jag gör det ska han lånas ut till en yngre ryttare som han kan lära upp, förhoppningsvis enda till Falsterbo.
 
Ängvaktarns Hufflepuff är min soulmate och han kommer aldrig säljas.
 
Ängvaktarns Hufflepuff | | Kommentera
Upp