Weeehooo

Hej! Haft massor och göra så har tyvärr inte hunnit blogga. Vi gjorde läxor när vi kom hem från tävlingen, sen sov vi. Och på fredagen gjorde vi också läxor innan vi åkte in till Linköping, hämtade upp min kusin och sen åkte vi till Sharpman! Min kusin har sovit här tills idag så ni kanske förstår.. ;)
 
Tävlingen gick skitbra! Procenten kanske inte är något att skryta över men jag skötte mig och red som jag skulle i alla fall. LA:P1an gick bäst, 61,71% och i FEI Inledande var han seg, i sista, ökade galoppen så blev jag arg på honom och körde på med världens ponnysparkar för att få fram honom. Då tyckte han att det var kul att istället sparka bakut och byta galopp HAHA! Menmen, 61,0% blev det och det är jag jättenöjd med! Jag tror att FEI Inledande passar mig och Haffie bättre än vad LA:P1 gör.
Men vet ni? I LA:P1an fick jag 6or rakt igenom på öppnorna och slutorna, i FEI fick jag en 7a på en sluta! Våra öppnor och slutor brukar alltid ligga på typ 5or!
 
På Sharpman köpte mami nya silikonsnoddar och en Affinity dressyrgjord, hoppas den passar Herr Puff nu! Jag fyndade även ett par bruna ridstrumpor för 25 kr!
 
Allmänt | | Kommentera
Upp