30 april 2014

Godmorgon alla glada! Igår var jag så fruktansvärt trött att jag gick och la mig i sängen direkt när jag kom hem, fastän jag var hungrig och tanken var att jag skulle äta. Men ponnysarna var sååå duktiga igår! Först hoppade jag Anastacia och fick tugga praktikens första grus, haha! Vi hoppade en liten kombination, hon drog iväg och gick inte att svänga och när vi kom fram till ett dike tvärstannade hon och jag hamnade på halsen. Hängde där ett tag tills jag insåg att det inte var någon stor idé att försöka kravla mig tillbaka i sadeln, ni vet hur jobbigt det är! Så jag gled ner och landade på knäna framför henne haha!
 
Don fick komma ut i skogen med sällskap av Bento, han skötte sig så himla bra! Vi klev över jättemånga kvistar så han fick tänka hela tiden. Kom på att det är nog väldigt bra för Morris och hans hjärnspöken, så vi gick ut i skogen med honom också, men då gick Stephanie och höll i en lina. Och vet ni? Tanken var att vi bara skulle prova trava lite  på Morris idag men det lyckades bli mer än så. Vi både galopperade och hoppade över en kvist, haha! Och han gjorde inget!
 
Nu ska jag ut och rida Haffie innan praktiken. Idag är ÄNTLIGEN hans sista galoppdag och på tisdag är hans sista konvalecensdag! Och eftersom att det är den sista april idag så är det bara åtta dagar kvar tills han fyller åtta, min stora puff!
 
Fölis har förresten gjort ett könsbyte och heter numera Ängvaktarns Pitch Perfect "Pitch", låter som Peach det också ;)
 
 
Hästar | | Kommentera
Upp