Louise Haaga - dag 1

Haffie var himla fin på träningen, och jag fick mycket beröm på hans galopp som hon tycker har blivit jättebra nu! Första dagen är alltid markarbete vilket gjorde att hindrena inte var så höga, men jäkla bra träning var det! Det var några linjer som var rätt svåra, i alla fall när man ska rida kort. Men jag fick tillbaka Haffie väldigt bra (en gång lite för bra... haha!) Ibörjan var han lite krånglig, gjorde kosparkar titt som tätt så att jag nästan höll på att ramla av. Det gick över till slut när vi började hoppa mer som tur var, får se hur det är idag helt enkelt!
 
Idag är det mer banhoppning, högre hinder så det blir kul! Emma kommer dessutom vara där och försöka fota i ridhuset. Hoppas det blir någon bra bild som jag kan visa upp här sen! ;)
 
Louise har fått för sig att vi ska ha hörsnäcka när vi rider nu också för att hon ska slippa skrika. Förstår bara inte HUR jag inte ska lyckas slå av den nu i varje språng när det blir mer hinder... Det här blir intressant!
 
 
Här kommer två lite misslyckade superman ala köttbullestyle-bilder från när vi var i Finspång och tävlade finalen. Hoppar ju knappt längre så börjar få bildbrist på den fronten haha! Haffie ser i alla fall ut att tycka att det är skitroligt!
Ängvaktarns Hufflepuff | | Kommentera
Upp