Charmknutten

Haffiebus fick en liten uteritt idag i regnet, skritt, trav och lite piafferande. Och lite tokryck på det, självklart! Igår lyckades jag ha en sån extrem migrän att jag spydde vid fem på morgonen och beslutade mig för att inte rida. Istället gick vi en liten promenad en bit på slingan. Alla hästar går ju där nu och stona brunstar som jag vet inte vad, det tyckte min ponny var lite intressant, och jääklar vad han spände upp sig.
 
Jag övervann i alla fall min huvudvärk och kvällen spenderades hos Gustafssons crib med världens sjukaste middag och eurovisionmys framför TVn.
 
Imorgon är det skola igen. Har mycket att göra nu med nationella prov och så vidare. Vi kommer ha alla nu de sista veckorna eftersom vi har haft praktik när alla andra har haft dem. Hur det blev med intensivveckan med matte och svenska vet jag dock inte, schemat visar ingen sådan. Nevermind. Imorgon ska Haffie få hoppeträna igen. Det var ju ett tag sen sist nu! Han kanske får chansen att visa upp sina finfina galoppombyten då också.. ;)
 
Ängvaktarns Hufflepuff | | Kommentera
Upp